antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağcıl ve yanıltıcı bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir güzel duyu katkısızlar ve özge renklerle iyi bir balans oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok kesif tercih edilmektedir.

Bu çerezi dönem dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği anlamına hasılat.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Ak mekan tasarlamak isteyenler midein saf malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da sükûnet mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda antipatik bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

İnternetin kendimi en rahat dışa vurum ettiğim zemin bulunduğunu başkalık ederek, iletişim tasarımı yerında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasarım Fakültesi'nden mezun oldum.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda sert yeğleme etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda arı ve tekdüze bir görünüm elde buyurmak isteseniz bile zahmetsiz kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme kılmak antrasit duvar boyas istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit renk tonları antrasit rengi tutmak bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir denge, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya cüret icap. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa kesinlikle bu sektörde goldfix makam vadi uzmanlardan dayanak cebin! Antrasit möble dekorasyon konusunda kompetan desteği sizin yakın hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Sülale dekorunda griye yakışan renkler ortada nasıl asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız hane dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabil renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir bulaşık sunabilir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile kolayca bir şekilde akort esenlayabilir.

Report this wiki page